23 de març 2012

Cerquem solucions

UMP. El 7 de febrer de 2012, a petició de Unió Mollera Pollencina, es va realitzar una reunió amb les entitats esportives per a recollir les seves inquietuds i queixes en referència a subvencions, instal·lacions, relacions amb el regidor i qualsevol altre assumpte. De la informació allà rebuda es va elaborar un document que Nadal es va encarregar de fer arribar al regidor d'esports amb la petició d'intentar solucionar el màxim de qüestions reflectides en aquest document. El regidor va acollir constructivament aquest document i va concretar una reunió amb les entitats esportives per a escoltar de primera mà les seves queixes i intentar donar-lis solució.
El passat dimecres 21 de març ens reunirem representants d’Unió Mollera i de l’Ajuntament, Tomeu Fuster, Pere Bauzà i Francisca Cerdà amb representants del Básquet Eu Moll, Eu Moll Tennis Club, Port de Pollença F. C. i Corsaris R. C. per revisar les possibilitats de aplicar solucions.
Es varen debatre tots i cada un dels punts exposats i es varen proposar solucions específiques a tots els desperfectes i demandes que varen surgir. La postura del regidor i del tècnic d’esports va ser correcta i prou satisfactòria, sempre i quan es realitzin els compromisos als que es va arribar.
A més, al dia següent, tals entitas varen rebre un mail de la secció d’esports de l’Ajuntament convoncant-los a una nova reunió per juny.
A UMP esteim satisfets d’haver creat un fil de comunicació directe entitats-Ajuntament per tal de resoldre problemes que fins ara ningú escoltava.
Continuem fent feina!

5 comentaris:

  1. Anònim25.3.12

    Lamentable los politicos de Pollensa, es indignante las instalaciones q tenemos en el Puerto, En El puerto tenemos una mierda de pavellon, sin agua caliente, donde han de hacer malavares para poder entrenar o incluso en momentos se ha tenido que ir a entrenar a pollença. En el campo de futbol el fútbol y el rugby hacen de todo para poder entrenar en condiciones, sin vestuarios, etc. Y el tennis con dos pistas de tennis cuando necesitan 3 para poder competir. que pasaria si al basquet pollensa le quitaramos 2 campos de basquet de los 3 q tienen, medio campo de futbol y todos los vestuarios? verguenza me da esto, y los politicos siguen defendiendo solo a pollensa i pasan de el puerto! largooooooooooooo!!!

    ResponElimina
  2. fartdepollença26.3.12

    Pues eso...es lo que tenemos. Ya va siendo hora que los de UMP empiecen a pensar en trabajar para intentar consegiur la segregación. ¿Imposible? Si no se intenta no se sabrá.

    ResponElimina
  3. Anònim26.3.12

    El que hem de fer es no pertanya a Pollença! Eu moll un poble, Pollença un altra!

    ResponElimina
  4. Anònim3.4.12

    El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, ha considerado este jueves "pertinente" que se abra el debate sobre la posibilidad de fusionar ayuntamientos.

    http://www.lavanguardia.com/politica/20120315/54269083876/rajoy-ve-pertinente-debatir-fusion-ayuntamientos-segun-feijoo.html

    ResponElimina
  5. Anònim10.5.12

    idò ja està, ens podem fusionar amb Alcudia que pitjor no es tractaran

    ResponElimina