8 de juny 2012

Assamblea 2012


 Ahir va tenir lloc l'assemblea general d'afiliats de Unió Mollera. Es va notar un bon ambient i van sorgir més idees constructives que crítiques, el que va donar sensació de cohesió dintre del grup. Revisant les diferents intervencions es va constatar que les posicions dels diferents afiliats estan molt pròximes.

Evidentment, la major preocupació de tots és Eu Moll, definir cap a quin futur ens volem moure i intentar sembrar les bases per a aconseguir-lo. Va estar en boca de tots que s'havien estat fent malament les coses durant anys (especialment els 20 últims anys) i va haver bastant autocrítica reconeixent que UMP ha deixat escapar oportunitats per a canviar coses quan tenia capacitat per a fer-lo. Però aquesta autocrítica va dur que, ahir, sorgissin idees de futur de com fer les coses per a, posteriorment, saber quines coses fer.

Volem agrair als afiliats que van assistir la seva fidelitat i, als que no varen poder assistir els volem animar perquè venguin a la pròxima convocatòria.

Després de l'assemblea varem oferir un "pa amb oli" als afiliats i hem de dir que el Buddha es va lluir i ens va servir un sopar fantàstic.

Gràcies a tots per assistir i aportar les vostres idees.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada