24 d’ag. 2012

Interessant xerrada del professor Àngel Morillas

Es varen complir les expectatives d'assistència i l'atractiu tema que es tractava per part del professor Àngel Morillas. Amb un to força pedagògic i des d'un punt de vista objectiu ens va fer reflexionar sobre el valor de que la Serra de Tramuntana fos declarada Patrimoni de la Humanitat. Tenir un bé natural (i cultural) a l'alçada de paratges com les catarates d'Iguazú, la muralla xinesa, Taj Mahal o les grans piràmides ens va fer reflexionar als assistents de la importància d'aquest fet.
El professor Morillas va sugerir que s'hauria d'aprofitar la Serra per impulsar un turisme respectuós i una clara possibilitat per atreure visitants en temporada no estiuenca.
Tot i això, en resposta a una pregunta de Pepe García, va amollar un avís sobre l'amenaça de que es pot perdre aquesta distinció en cas de que es duguessin avant iniciatives com la construcció de l'urbanització del Guix o de Cala Carbó. No creim que ningú en el seu cabal estigués d'acord amb una pèrdua d'aquesta magnitud.
Volem agraïr des d'UMP l'assistència dels diferents grups municipals a la conferència, si bé  es va notar a faltar qualcú del PP, al manco la regidora delegada d'Eu Moll, encara que fos per compromís. No obstant això també volem agraïr a l'Ajuntament la seva col·laboració per oferir un llibre de Pollença com absequi amb l'assistència del regidor Tomeu Fuster, a l'AAVV d'Eu Moll per permetre que es realitzés al local social i a l'imprenta ByPrint per l'impressió gratuïta dels posters.
 
 
 
 

6 comentaris:

  1. C. García24.8.12

    Un 10 pel professor Morillas.

    ResponElimina
  2. Anònim24.8.12

    Una llàstima que en sortigués un imprevist al darrer moment, en Pepe m'ha comentat que va ser una gran conferència, enhorabona als organitzadors

    Miquel Sánchez

    ResponElimina
  3. Va estar molt bé, un gran comunicador i un tema molt interessant. Enhorabona a UMP per organitzar aquesta conferència,

    ResponElimina
  4. Gràcies per la vostra assistència. Ens alegra que vos agradés. Tenim una joia i hem de sensibilitzar del seu valor.

    ResponElimina
  5. Tomeu Cifre B.27.8.12

    S'ha d'agrair la conferència del Sr. Morillas en la promoció del nostre medi ambient, que vaig tenir el gust de conèixer la setmana passada. M'hagues agradat poder assistir si un petit accident de trànsit amb bicicleta no m¡ho hages impedit. Esper que més endavant es pugui fer també a Pollença perque crec que també hi acudiria força gent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sap greu lo de l'accident i esperem que no sigui res...
      Va ser una bona xerrada i bastant sensibilitzadora per valorar el títol de Patrimoni de la Humanitat.
      Pot ser a Pollença tendria bastant d'èxit. Es pot mirar.
      En Nadal és qui s'ha encarregat d'organitzar i montar-ho quasi tot, per l'amistad que l'uneix al professor Morillas.

      Elimina