24 de maig 2011

Unió Mollera Pollencina: Resultats electorals


Tot i ser la llista més votada a quatre de les sis taules d'Eu Moll, Unió Mollera es queda amb un regidor a l'Ajuntament. El segon regidor ha quedat a molt pocs vots...Gràcies a les més de sis-centes persones que han confiat amb nosaltres!!!
Hem estat els primers en vots a n'eu Moll... i també dels primers en retirar tota la publicitat electoral! Ja està suficientment brut el poble com per haver-hi pancartes mig rompudes i taulons penjats a les faroles sense foto.
Aquests han estat els número de vots que hem tret tos els partits a les eleccions municipals en els col·legis electorals d’eu Moll:

Unió Mollera Pollencina: 557
Partit Popular: 511
Alternativa per Pollença: 292
PSOE: 239
Lliga Regionalista: 216
Convergència i Unió Pollencina: 146
Esquerra Republicana: 129
PSM – Entesa: 121
PSlP: 30
Vots en blanc: 52
Nuls: 23
Total: 2.316 vots


5 comentaris:

  1. Anònim26.5.11

    muy bien

    ResponElimina
  2. euMoll26.5.11

    Bona idea la creació d'aquest blog. Un blog per poder opinar dels problemes d'eu Moll!

    ResponElimina
  3. Pues pareix que tot funciona bé.
    Ara a fer feina....VAMOSSSSS!!!...hem de remar junts

    ResponElimina
  4. Sembla que costa fer pactes enguany. El ventall municipal ha quedat bastant complicat. Igualment fa l'efecte que hi ha poques simpaties per UMP, o diria millor, poques simpaties cap Eu Moll. A molts no els hi agrada gens que UMP hagui estat el partit més votat al Moll. Però...es lo que hi ha.

    ResponElimina
  5. Anònim1.6.11

    Amb vuit partits hi ha moltes combinacions i es senten rumors amb qualsevol combinació. Lo que esta clar es que a l'èquip de govern o a l'oposició s'ha de fet feina!

    ResponElimina