15 d’abr. 2012

Un veinat ens envia aquestes fotos dels carrers Verderol i Pinsà: Deplorable

Un veí d'Eu Moll ens ha enviat aquestes fotos denunciant l'estat d'abandonament total del carrer Verderol. Ens informa que hi ha hagut vehicles que han trencat les rodes i direcció. A més, un contador d'obra obert i a l'abast dels nins.
La seva indignació es basa en que paga els impostos com qualsevol pollencí i duen anys en aquesta situació.
Llàstima que als pressupostos no es tengué en compta la situació d'abandonament d'alguns llocs del Moll.







8 comentaris:

  1. fartdepollença15.4.12

    Jajajaja! Abans de llegir pensava que eren fotos a'Afganistan...Quin desastre.

    ResponElimina
  2. Helicon180318.4.12

    Es que hi ha moltes més coses, entre d'altres un parell d'històriques. Si pujes la costa del carrer estornell que dona al carrer pinsà hi ha tot un reguer de ciment, aquest ciment te 25 anys bons, va ser un camió al qual li queia el ciment quan es construien el blocs de Bellauva.

    Si segueixes envant al carrer Pinsà et troves un clot enorme davant uns apartaments i més envant una senyora ciqui, no un forat, una ciqui que va de banda a banda de carrer.

    Al carrer d'abaix, el carrer Voltor partint desde el carrer estornell es un altre espectacle... Si lo que heu penjat deis que es Afganistan heu de veure aquest troç de carrer. Deixadesa, pasotisme, caciquisme i molt poques ganes de fer-hi res és poc per definir l'estat de manteniment dels carrers a Gotmar. Aquí ja no només li don la culpa al consistori, als molts que hi ha hagut amb el pas del temps, també a la gent d'eu moll li ha preocupat poc fins fa ara 5 o 6 anys enrere.

    S'en ha anat de les mans i ens ho hauriem de fer mirar.

    ResponElimina
  3. Segurament hi ha un desfasament entre els impostos que pagau a la zona de Gotmar i els serveis que rebeu. Es un tema que seguim de prop i de fet era el tercer punt de nostro programa electoral en urbanisme, continuar amb les diferents fases pendents de la urbanització de Gotmar.
    Mem si amb una mica de sort aconseguim reclamar a Palma, pels pròxims presupostos, els doblers per acabar les fases pendents.
    També li varem demanar al equip de Govern, com una de les condicions per votar a favor dels presupostos, que destinés una partida per asfaltar els carrers centrals del poble, Vicens Buades i Roger de Flor, amb molt de trànsit i fets pols, però no va poder ser.
    Continuarem intentant.

    ResponElimina
  4. Helicon180319.4.12

    Ànims i gracis

    ResponElimina
  5. Anònim19.4.12

    Gotmar esta com tot eu moll... Fet una merda

    ResponElimina
  6. ¿Y la regidora? ¿No diu res? Vegent com està Eu Moll ¿No va dir res quan va veure els pressupostos amb una RE-inverssió patètica? En aquests moments, la passivitat no és bona.

    ResponElimina
  7. Anònim23.4.12

    Los propietarios de viviendas en Gotmar deberiamos de plantearnos si hay que pagar los impuestos de este año, visto estas fotos, ni se arreglan las carreteras ni hay iluminacion ni se limpia,etc ; entonces para que se paga?, lo de la delegada, mejor no comentarlo el unico recorrido que hace es de su casa a las oficinas Miguel Capllonch y de las oficinas al Cultural.Pero lo que pasa en Gotmar es un calco de la dejadez en la que esta el Port, ya no recuerdo la cara de algunos regidores,ya que la ultima vez que los vi en el Port hace poco mas de un año, si exactamente en la campaña electoral, alguno no ha vuelto !!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacto, ahí le has dado. Puede que se les haga demasiado grande y desde muy lejos para ver las cosas, pero muy pequeño y muy cerca para venir a cobrar.

      Elimina