3 de set. 2013

Nova conformació d'àrees a l'Ajuntament


Després de la negociació dels pressupostos de 2013, on UMP va donar el seu suport a les contes modificades, s'ha disposat una nova configuració d'àrees en el nou equip de govern, fruit del pacte entre PP-PI. 

La nova distribució és la següent: 
Joan Ramon Mateu Torrandell: Esports, Escola de Música i Normalització Lingüística. 
Miquel Ramon Amengual: La delegació de la Cala Sant Vicenç, Joventut i Banda de Música 
Martí Roca Olivieri: Serveis, Educació i Mediació cultural. 




Des d'UMP no entrem a valorar l'adequació dels nous regidors a les àrees que els han estat assignades, ja que no volem entrar en prejudicis i esperar a veure com realitzen el seu treball durant un temps prudent. 
Sí que podem jutjar als regidors que ja porten més de mitja legislatura exercint el seu treball, alguns bé, altres malament i uns altres, simplement invisibles, com la Sra. Francisca Cerdà, Regidora delegada del Moll
L'única cosa que sabem d'ella és que va prendre la desafortunada decisió de tancar, millor dit, semitancar el carrer Metge Llopis provocant un caos a la zona; o organitzar "fiestecillas" a la plaça, beneficiant a alguns comerços (pocs) i robant el somni a molts ciutadans de les zones properes (opi per al poble). 
No obstant això, no se li ha sentit dir res sobre el, encara molt deficient, sistema de neteja del Moll (amb un cotxet que fa molt soroll, contamina, aixeca molta pols, però netejar, res de res). Tampoc se li ha sentit dir res de l'atemptat contra l'estètica de l'expositor de matalassets en un negoci del Passeig Voramar; però clar, sembla ser que l'amo del negoci podria ser "amic del gremi", i als amics no se'ls toca. 


Imatge del Passeig Voramar


També sembla ser que la Sra. Regidora de la delegació del Moll fa temps que no s'apropa al Club Nàutic a peu (i això que el seu marit és president del club), ja que la "pesta" del col·lector d'aigües residuals fa insuportable aquest passeig, bonica sensació per a un nucli turístic que pretén ser de qualitat. 
En fi, que esperem que els nous regidors compleixin exitosament amb el seu treball i els que no són tan nous, comencin a espavilar, que el judici del poble en les urnes s'apropa. 

4 comentaris:

  1. Anònim6.9.13

    Idò jo crec que del Sr. Ramón ja es pot fer un bon anàlisis ja que ha estat regidor de l’Ajuntament de Pollença durant un grapat d’anys… La seva gestió va ser patètica i només afegir que me compadesc dels veïnats de la Cala. S’els hi farà llarg lo que queda de legislatura amb aquest nou regidor que tenen.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estimam més esperar la quarentena i judjarem.
      Respecte a lo de la Cala, ha de menester mà de metge, i molta inversió per recuperar la imatge. No ho té difícil, perquè per poc que hi faci es notarà.

      Elimina
  2. Anònim3.11.13

    Eoooooo... Que no ha passat res a Pollença en dos mesos? O es que ara tota la política de UMP es redueix a dir amen al batle a canvi de dues pistes de pàdel i que li asfaltin el barrio a nen Miguelin?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eoooo, anònim. Tens molt mal gust personalitzant en el nostre president les teves frustracions. Si simpatitzes o milites en un d'aquests partits de Pollença que només tenen com a norma protestar-ho tot i intentar sembrar indignació a la població amb qüestions banals, no entrarem en una discussió infructuosa.
      Si per tu, arreglar la urbanització de Gotmar és "que li asfaltin el barrio a nen Miguelin" possiblement no ets d'eu Moll, perquè no coneixes la realitat de Gotmar. I si ets d'eu Moll, molt pitjor, ets un venut i dessitjaries que la inversió es fes, un pic més, a Pollença.
      De la mateixa manera, les pistes de paddle esteien pressupostades a Pollença i ningú deia res, però en el moment que es duen al Moll tot són veus protestant (l'unic que saben fer).
      I a UMP direm "amen" al batle sempre que ho considerem oportú, lo que és clar és que no direm "amen" a l'oposició mentres es continuï fent política ideològica i de protesta automàtica.

      Elimina