10 de gen. 2013

NOTA CONJUNTA DELS SIS PARTITS DE L'OPOSICIÓ DE POLLENÇA.
(Alternativa per Pollença, Partit Socialista Obrer Espanyol, Convergència i Unió, Unió Mollera Pollencina, Partit Socialista de Mallorca i Esquerra Republicana).
Davant la inaudita  convocatòria de la comissió informativa a la qual s'ens havia de facilitar informació necessària pel ple extraordinari del dijous, pel divendres següent al ple, els sis grups de l'oposició hem demanat l'ajornament del ple extraordinari convocat per l'oposició per dilluns o dimarts, a més de demanar major serietat i respecte per l'oposició al batle. 
 El passat 4 de desembre els sis grups de l’oposició vam registrar la sol·licitud d'un ple extraordinari, la nostra idea era que aquest ple fos convocat pel batle al mes de desembre, mes al qual no havia ple extraordinari. El batle va dir que no havia temps de donar-nos tota la informació que demanavam i finalment vam arribar a l'acord de fer aquest ple extraordinari el dijous 10 de gener. La nostra sorpresa ha estat total quan avui mateix. passades les 15:00 hores, hem rebut la convocatòria de la comissió informativa al dia següent del ple, el divendres 11 !!! Una cosa inaudita, ja que és la primera vegada que una comissió informativa és convocada després del ple.
 Davant aquesta manca de serietat del batle els sis grups de l'oposició ens hem reunit i hem decidit demanar l'ajornament del ple extraordinari al dilluns o dimarts de la setmana que ve, una vegada realitzada la comissió informativa aquest divendres a la qual esperam que s'ens doni tota la informació demanada fa més d'un mes. Esperam que el batle es prengui més seriosament aquest ple extraordinari que li recordam ha estat convocat pels sis grups de l'oposició que representam a la majoria dels ciutadans del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada