8 d’oct. 2012

Conducta simptomàtica

Dijous passat a la tarda es va presentar l'inici del curs per a adults en l'edifici Miquel Capllonch del Port de Pollença, on estaven convidats tots els regidors de l'Ajuntament, però al que només van assistir Martí Roca (Lliga Regionalista) en representació del govern municipal i com regidor d'educació, Francisca Cerdà com regidora delegada del Port, Joan Ramón Mateu com representant de CxI i Nadal Moragues per Unió Mollera.
Tot dintre de la normalitat fins que el Sr. Martí Roca (Lliga Regionalista), sense conèixer-se exactament perquè, va cedir la paraula al Sr. Joan Ramón Mateu (Convergència per els Illes), com si d'un membre de l'equip de govern es tractés, donant-li un estatus especial per sobre de la Sra. Francisca Cerdà com regidora delegada del Port o de Nadal Moragues, representant d'un altre dels partits de l'oposició, és a dir, al mateix nivell representatiu que el regidor de CxI.
És això un símptoma del que es projecta en el futur del consistori? Els últims esdeveniments que situen una unió entre els dos partits als quals pertanyen els regidors esmentats (Lliga Regionalista i Convergència per les Illes) fan preveure moviments i canvis en les coalicions de govern. 
El temps dirà.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada